iPhone 6 läcka avslöjar ny storlek

iphone

 

Det har länge ryktats om att Apples nästa generations iPhone 6 kommer i två storlekar: En med en 4,7-tums skärm och en annan med en 5,5-tums skärm. Nu har ett påstått läckt dokument av vad som tros vara ett schema av iPhone 6 ger ytterligare tips som vi kunde se en Apple smartphone i 5,5-tums sortiment.

 

Upptäckt av BGR, ett diagram som publicerades på en kinesisk hemsida och senare dök upp på franska blogg Nowhereelse.fr – som ofta har en gedigen meritlista för att få läckt tech produkter foton inför lanseringar – avslöjar måtten för iPhone 6, eller på minst en av modellerna.

 

Längden är noterat på 5.9 inches (15 cm) och bredden kommer in på 3,3 inches (ca 8.4), en betydande hopp i storlek under de nuvarande iPhone 5S. Den modellen är 4,87 (ca 12.37) x 2,32 inches (ca 5.9 cm).

 

Storleken skulle göra den ännu större än den nya HTC One, som har en 5-tums skärm och mäter ca 5,7 x 2,7 tum. Det tyder denna modell av den nya iPhone, om exakt skulle ha en skärm som mäter cirka 5,5 inches.

Att kliva in i den 5,5-tums storlek skulle utgöra Apples första intåg i större telefoner, som ofta kallas ”phablets.” Samsung startade den större marknaden för smartphones under 2011 då den meddelade den ursprungliga 5,3-tums Galaxy Note telefon. Andra tillverkare som HTC, Nokia och LG rullade ut liknande storlekar snart efter.

Samtidigt är programvaran som förväntas komma med iPhone 6 ryktas ha bättre kartläggning och ett starkt fokus på fitness.

Annonser
av Admin Postat i Apple

One comment on “iPhone 6 läcka avslöjar ny storlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s